Fatura Tatimore Elektronike

Kurse kohë dhe printo fatura nga celulari juaj.

Impresiono klientet dhe kurse kohë në çdo fature te prerë.

eFatura është programi ideal për bizneset dhe furnitorët.

Harxhoni më pak kohë me faturat dhe më shumë duke bërë punën që doni.

Zbulo më shumë

Të Gjitha në Një

Krijoni raporte, kontrolloni gjendjen e magazines dhe printoni.

Program i krijuar për  përmirësimin e biznesit tuaj.

Zbulo me shumë rreth efatura.al

Faturë tatimore elektronike

Format të miratuar nga Ministria e Financave

Perfekte për furnitor dhe shpërndarje

Menaxho dhe kryej shitje në cdo terren.

Printer Portable

Printoni faturat kurdo dhe kudo që ju duhen falë printerit të lëvizshëm.

Lidhet me cdo smartphone me sistem android me anë të Blueooth-it.

Program profesional

Shmang cdo pasaktësi me program profesional garantuar të impresionojë klientët tuaj.

Raporte shitje

Krijo raport për cdo shit-blerje, arkëtim apo për klientët tuaj.

Kurse kohë

Rrisni cilësinë e shërbimit tuaj dhe vendosni një standart të ri.

Prisni faturat në kohë rekord.

Menaxho magazinen

Kontrollo gjendjen e artikujve ne magazine.

Monitoro produktet ne inventarin tuaj.

Pamje nga programi

Gallery #1
Gallery #2
Gallery #3
Gallery #4
Gallery #5
Gallery #6